12-09-2018

Schoolkamp bovenbouw

Zozo... het kamp zit er weer op helaas! Wat hebben we het weer mooi gehad met z'n allen. Woensdag zijn we eerst naar de Roggeberg gegaan. Daar hebben we spelletjes gedaan en bubble voetbal gedaan. Dat was erg grappig, alleen ging het meer om het botsen dan het voetballen. Daarna zijn we naar de kampeerboederij gelopen. Een prachtige nette locatie met heel veel speelruimte. We hebben in de avond macaroni gegeten en zijn nog lekker het bos in gegaan om levend stratego te spelen. Daarna nog even een muziek en ging iedereen op bed.
Donderdag gingen we na het ontbijt eerst slagballen. Daarna volgde een lunch met didgeridoo workshop. Dat was erg leuk maar best lastig. Tot slot konden we ons nog even lekker uitleven in het bos met lasergamen.
Die avond reed de patatkraam het terrein op en konden we genieten van een frietje met een snack. Vervolgens ging iedereen zich voorbereiden op de bonte avond en hebben we genoten van een heleboel verschillende acts. Fantastisch!!!
Op vrijdag moesten we helaas alweer inpakken. Daarna even spelen en wandelen richting de bosbergtoren. We mochten zelfs ook in de toren, deze was erg hoog en je kon bovenin op een glasplaat staan. Dat was erg cool. Toen werden we opgehaald en hebben we genoten van een fantastisch mooi kamp!